Dakinspectie en Dakonderhoud

Een dakinspectie is een belangrijk onderdeel van het reguliere dakonderhoud. Tijdens een dakinspectie controleert de vakman het hele dakoppervlak, eventuele dakramen, dakkapellen, lichtkoepels en de dakgoten. Alle zwakke plekken die later in een lekkage kunnen veranderen worden hierbij opgemerkt. Gratis offerte aanvragen! Bel direct

DAKINSPECTIE AANVRAGEN?
DOEN! HET IS GRATIS

100% vrijblijvend met gratis offerte op maat!

Bij Piro Dakwerken staan we voor:

schot in de roos

Open en eerlijk in Communicatie

Bij Piro Dakwerken wordt alles wat op papier staat ook daadwerkelijk uitgevoerd, zowel qua planning als technisch. We zijn open en eerlijk in onze communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent en er geen misverstanden ontstaan.

schot in de roos

Nauwkeurig & netjes werken

Piro Dakwerken zorgt ervoor dat u tijdens de renovatie of reparatie van uw dak zo min mogelijk overlast ervaart. Wij zorgen ervoor dat alles weer netjes en opgeruimd is wanneer we de klus opleveren, zodat u geen extra schoonmaakwerk heeft.

schot in de roos

Deskundigheid in Dakbedekking

Onze ervaren dakdekkers hebben diepgaande kennis van verschillende soorten dakbedekking, waaronder bitumen, EPDM en PVC. We bieden deskundig advies en passende oplossingen voor uw specifieke situatie, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en betrouwbaar dak.

vraagteken
DE TIP VAN PIRO DAKWERKEN

Regelmatig onderhoud en inspectie van een dak kan problemen voorkomen en de levensduur van het dak verlengen. Daarom is het slim om minimaal eens per jaar een inspectie uit te laten voeren. Op deze manier kunnen we eventuele problemen snel opsporen en verhelpen, voordat ze tot grotere problemen leiden.

Wat zijn de meest voorkomende dak problemen?

Er zijn verschillende problemen die kunnen optreden bij een dak dat niet regelmatig geïnspecteerd en onderhouden wordt.
Hieronder bespreken we de twee meest voorkomende problemen:

2 dak problemen die het vaakst optreden


1): Lekkage: Een van de meest voorkomende problemen bij een beschadigd dak is lekkage. Dit kan leiden tot vochtproblemen in huis, zoals schimmelvorming. Lekkages kunnen ontstaan door beschadigingen aan de dakbedekking, zoals scheuren of losliggende dakpannen.

2): Verstopte dakgoten: Dakgoten hebben als functie om regenwater af te voeren. Als deze verstopt raken, kan het regenwater niet goed worden afgevoerd en kan het dak beschadigd raken. Het is daarom belangrijk om de dakgoten regelmatig schoon te maken en te controleren op beschadigingen.

piro dakwerken

Ook de dakbedekking zelf kan beschadigd raken door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden of vallende takken. Het is belangrijk om deze beschadigingen tijdig op te sporen en te laten repareren, om verdere schade te voorkomen.